• Αρχική
 • Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ESP HELLAS. σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και φροντίζει να τα προστατεύει και να τα κρατάει ασφαλή με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για την ESP HELLAS και είναι σε  πλήρη συμμόρφωση τόσο με την εθνική  όσο και με την κοινοτική ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένου του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679,.

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τα προσωπικά δεδομένα που η ESP HELLAS συλλέγει από εσάς· πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα· σε ποιους τα διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε· τι δικαιώματα έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά. Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι συναλλαγές σας με εμάς και τα στοιχεία της πιστωτικής  ή χρεωστικής σας κάρτας.

Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και δέσμευση για εμάς και, συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση καθώς και τους Όρους Χρήσης της Ιστοσελίδας μας. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας www.esphellas.com προκειμένου να είστε σίγουροι ότι είστε ενήμεροι για και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.

 • Ποιοι είμαστε;

Είμαστε η “ESP HELLAS” και το διακριτικό τίτλο  με έδρα την Σπάρτη, Κοκκινοράχη, 23100 Σπάρτη Λακωνίας, +30 27313 01095 ΑΦΜ 997891221 - ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ), email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (εφεξής και για λόγους συντομίας “η Εταιρεία”). Η εταιρεία μας παρέχει στους επισκέπτες της, η οποία φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.esphellas.com, τη δυνατότητα να περιηγηθούν, να ενημερωθούν, αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με brands περιποίησης, την δραστηριότητα τους, τα προϊόντα τους, καθώς και πολυμέσα, οπτικοακουστικό υλικό και κείμενα σχετικά με την δραστηριότητα της εταιρείας, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τις εκδηλώσεις της, τα οποία διατίθενται από την Εταιρεία.

 • Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε για εσάς και πως τα συλλέγουμε;

2.1 H Εταιρεία συλλέγει για φυσικά πρόσωπα , προσωπικά στοιχεία των χρηστών της, όπως ενδεικτικά και μη περιοριστικά: όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, οδός, αριθμός, Τ.Κ , πόλη και email, μόνο όταν οι ίδιοι παρέχουν αυτά, άμεσα και εκουσίως, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την εταιρία μας, είτε με αποστολή από αυτούς μηνύματος στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιοδήποτε λόγο. Επίσης ενδέχεται να συλλέγονται ορισμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω τεχνολογιών ανίχνευσης δεδομένων που χρησιμοποιούμε κατά καιρούς, όπως τα cookies (βλ. παρακάτω παράγραφο 9 περί της χρήσης cookies)

2.2. H Εταιρεία συλλέγει για νομικά πρόσωπα, στοιχεία των χρηστών της, όπως – αναφερόμενα , Επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Δ/νση, Τηλ, Τ.Κ , Επάγγελμα, και e-mail, μόνο όταν οι ίδιοι παρέχουν αυτά, άμεσα και εκουσίως, είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας με την εταιρία μας, είτε με αποστολή από αυτούς μηνύματος στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για οποιοδήποτε λόγο.

2.3. Σκοπός της συμπλήρωσης των πεδίων αυτών είναι η βούληση των εμπόρων (φυσικών ή νομικών προσώπων) , να γνωρίσουν τις υπηρεσίες μας, να μάθουν πληροφορίες της μεταξύ μας συνεργασίας.

2.4. Η εταιρεία συλλέγει επίσης δεδομένα συμμετεχόντων, όπως όνομα επώνυμο και email, μέσω διαγωνισμών που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι συμμετέχοντες δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία είτε κάνοντας εγγραφή (log in) μέσω λογαριασμού που διατηρούν στα social media (ενδεικτικά και μη περιοριστικά: Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) είτε μέσω email, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Δεν διαθέτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και εγγυούμαστε ότι δεν γίνεται καμία χρήση πέραν των προβλεπόμενων από τον νόμο και πέρα των όσων αποκλειστικά αναφέρουμε στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου μας.

 • Τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται για:

3.1. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.1 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται με σκοπό την διευκόλυνση της επικοινωνίας των χρηστών/καταναλωτών μαζί μας, την υποβολή ερωτήσεων τους προς εμάς και την απάντηση αυτών από εμάς, την αναφορά οποιουδήποτε προβλήματος ή αιτήματος τους.

3.2. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε με βάση την παράγραφο 2.2 της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο παροχής διευκρινίσεων από την εταιρίας μας.

 • Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

4.1. Διατηρούμε προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με συνεργάτες μας για Πέντε (5) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.

4.2. Όταν δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα, τα διαγράφουμε ή τα καταστρέφουμε με ασφάλεια. Επίσης, λαμβάνουμε υπ' όψη εάν και πώς μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε με την πάροδο του χρόνου τα προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε, καθώς και εάν μπορούμε να τα διατηρήσουμε ανώνυμα, ώστε να μην μπορούν πλέον να συσχετιστούν με εσάς ή να σας ταυτοποιήσουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουμε χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

4.3. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλείσθε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 27313 01095 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ζητήστε τον Υπεύθυνο Συμμόρφωσης.

 • Τα δικαιώματά σας

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα προσωπικά του δεδομένα, τα οποία επεξεργαζόμαστε.

Συγκεκριμένα ως χρήστης έχετε τα εξής δικαιώματα:

5.1. To Δικαίωμα Πρόσβασης να λαμβάνετε: α) επιβεβαίωση αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας και β) αντίγραφο αυτών των δεδομένων.

5.2. Το Δικαίωμα Ενημέρωσης/Πληροφόρησης για το εάν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα και, αν ναι, ποια είναι τα δεδομένα αυτά, γιατί τα διατηρούμε/χρησιμοποιούμε και για πόσο χρονικό διάστημα.

5.3.  Το Δικαίωμα Διόρθωσης και Διαγραφής, εκτός από τις περιπτώσεις που τηρούμε προσωπικά δεδομένα συνεργατών μας για φορολογικούς σκοπούς..

5.4. Το Δικαίωμα Περιορισμού της Επεξεργασίας, δηλαδή εναλλακτικά του δικαιώματος για διαγραφή και του δικαιώματος εναντίωσης, να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας

5.5. Το Δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να Ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας (βλ. ανωτέρω παράγραφος 3.1.), χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νομιμότητα της επεξεργασίας για το διάστημα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας. Αφού λάβουμε την ειδοποίηση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

5.6. Το Δικαίωμα στην Φορητότητα των Δεδομένων να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία έχουν υποβληθεί σε επεξεργασία, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο (π.χ. XML, JSON, CSV, κ.λπ.). Έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε από την Εταιρεία να διαβιβάσει τα εν λόγω δεδομένα χωρίς αντίρρηση απευθείας σε άλλον Υπεύθυνο Επεξεργασίας.

5.7 Το δικαίωμα εναντίωσης να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν την βασίσουμε στο έννομο συμφέρον (ή συμφέρον τρίτου), αλλά εξαιτίας της συγκεκριμένης κατάστασής σας να  επιθυμείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία τους για τον λόγο αυτόν. Επίσης, έχετε το δικαίωμα αντίταξης, όταν η Εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ. Η απόκτηση πρόσβασης από εσάς στα δεδομένα σας, με βάση τα δικαιώματα σας, θα γίνεται δωρεάν, χωρίς κανένα απολύτως κόστος, άμεσο ή έμμεσο.

 • Η ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Η εταιρεία μας σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και το επιδεικνύει εμπράκτως, δεσμευόμενη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των δεδομένων που της παρέχετε. Τα δεδομένα που μας παρέχετε προστατεύονται με τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer - Ασφαλές Στρώμα Υποδοχών). Η τεχνολογία SSL αποτελεί τη βασική μέθοδο στον κλάδο κρυπτογράφησης προσωπικών πληροφοριών για την εξασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς τους στο διαδίκτυο.

 • Διαβίβαση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Η Εταιρεία μας δε μεταβιβάζει δεδομένα σας σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο (φυσικό ή νομικό). Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς, δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται όμως, να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα εξής τρίτα μέρη για τους σκοπούς που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και μόνο:

α) Κυβερνητικές αρχές, φορείς επιβολής του νόμου, ρυθμιστικές και άλλες διωκτικές αρχές για συμμόρφωση με νομικές απαιτήσεις εκτός από τις περιπτώσεις όπου προβλέπεται αποκλειστικά από νομική υποχρέωση (Νόμος), είτε το επιβάλλουν οι αρμόδιες αρχές.

β) Νομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους, δικαστήρια και φορείς επιβολής του νόμου, προκειμένου να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που προκύπτουν από τη σύμβασή μας μαζί σας.

γ) Κοινωνικά δίκτυα: Μέσω του ιστοτόπου www.esphellas.com ή πριν από την επίσκεψή σας στον ιστότοπο μας, ενδέχεται να έχετε πρόσβαση σε κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών. Όταν είστε εγγεγραμμένος με το λογαριασμό που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα λάβουμε τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας μέσα από αυτά, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις απορρήτου που επιλέγετε, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξατομικευτεί η χρήση του ιστοτόπου μας. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συνδέσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπο μας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κοινοποιηθούν τα στοιχεία σας στον πάροχο του μέσου κοινωνικής δικτύωσής σας και, πιθανώς, να παρουσιαστούν στο προφίλ που διατηρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να είναι προσβάσιμα σε άλλους στο δίκτυό σας. Συμβουλευτείτε τη δήλωση απορρήτου αυτών των τρίτων μερών παρόχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις πρακτικές.

 • Ανήλικοι χρήστες/επισκέπτες

Οι ανήλικοι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας εφόσον έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Εάν έχουν ηλικία κάτω των 16 ετών έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες μας μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Σε περίπτωση υποβολής προσωπικών στοιχείων από ανηλίκους άνω των 16 ετών, η υποβολή είναι έγκυρη μόνον εφόσον παρασχεθεί ή εγκριθεί έστω από έναν γονέα αυτού. Στην περίπτωση υποβολής από ανήλικο κάτω των 16 ετών, η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη και θα διαγράφει όλες τις σχετικές πληροφορίες αμέσως μόλις λάβει γνώση ή διαπιστώσει αυτό καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

 • Χρήση cookies

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας. Τα cookies, κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται  να συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πληροφοριών, όπως τη διεύθυνση IP (πρωτοκόλλου διαδικτύου) σας, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, την ιστοσελίδα παραπομπής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με  τις προτιμήσεις σας και τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν είστε χρήστης ασύρματου δικτύου και έχετε πρόσβαση στο Internet μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή άλλων συσκευών, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχό σας, για να μάθετε αν συλλέγουν εκείνοι προσωπικές σας πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των "cookies", προκειμένου να αποσαφηνίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν εντοπίσει στην Ιστοσελίδα  μας και να διαπιστώσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης, αφότου ο χρήστης βρίσκεται στη Ιστοσελίδα μας. Τα cookies είναι μηνύματα τα οποία ο διακομιστής (web server) μεταβιβάζει στον περιηγητή σας (web browser) όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Ο περιηγητής σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα σε ένα μικρό αρχείο, στο φυλλομετρητή σας,  το οποίο θα μας δώσει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σας επίσκεψη στην Ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται στο σύνολό τους, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της Ιστοσελίδας μας. 

Τα cookies, δύναται να χρησιμοποιούνται από την ESP HELLAS, αλλά και τρίτους (Google, Facebook κτλ), για την προώθηση προϊόντων που έχετε ήδη δει σε προηγούμενή σας επίσκεψη στον ιστότοπό μας (επαναληπτικό Marketing). Κάνοντας πλοήγηση στον ιστότοπό μας, δίνετε την συγκατάθεσή σας όσο αναφορά την χρήση των cookies και του επαναληπτικού Marketing.

Εφόσον συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την χρήση cookies Φυσικά πάντα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, έχετε την δυνατότητα να μην αποθηκεύονται cookies στο φυλλομετρητή σας. Αυτό γίνεται από εδώ εάν χρησιμοποιείτε Firefox ή από εδώ εάν χρησιμοποιείτε Chrome.

 • Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή τη χρήση cookies από εμάς ή για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας. Γενικοί Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας

 • Πνευματικά Δικαιώματα

Το λογισμικό μας που απαιτείται για την λειτουργία της Ιστοσελίδας μας ή που διατίθεται ή χρησιμοποιείται από την  Ιστοσελίδα μας και η πλατφόρμα μας, καθώς και όλες οι πληροφορίες, τα έγγραφα, τα προϊόντα και οι Υπηρεσίες, τα εμπορικά σήματα, τα λογότυπα, τα γραφικά και οι εικόνες που παρέχονται στην Ιστοσελίδα από την ESP HELLAS, αποτελούν  πνευματικά δικαιώματα και είναι ιδιοκτησία της ESP HELLAS. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση οποιουδήποτε αρχείου ή δεδομένου που περιλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα μπορεί να αποτελέσει παραβίαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας, των νόμων περί εμπορικών σημάτων, των προσωπικών δεδομένων ή/και της πνευματικής ιδιοκτησίας.

Mε την επιφύλαξη διαφορετικής συμφωνίας, τα πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής, βιομηχανικής ή διανοητικής ιδιοκτησίας σε όλα τα λογισμικά, πηγαίους κώδικες και σε κάθε άλλο περιεχόμενο στην Ιστοσελίδα μας (συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό φωτογραφιών και γραφικών) ανήκουν στην ESP HELLAS ή στους δικαιοπαρόχους της.

 Εκτός αν άλλως ρυθμίζεται εκ των παρόντων, απαγορεύεται οποιαδήποτε εν oλω ή εν μέρει πώληση, αντιγραφή, αναδημοσίευση ή η με οποιονδήποτε τρόπο μετάδοση ή αναπαραγωγή, διανομή, τροποποίηση ή χρήση αποσπασμάτων, πληροφοριών, στοιχείων, εμπορικών σημάτων και/ή των λογότυπων από την Ιστοσελίδα μας για εμπορικό ή για οποιοδήποτε άλλο σκοπό. Εκτός αν άλλως ορίζεται στους παρόντες, κανένα μέρος της Ιστοσελίδας μας, δεν μπορεί να αποθηκευτεί σε οποιονδήποτε άλλο διαδικτυακό τόπο ή να περιληφθεί σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ηλεκτρονικό σύστημα ανάκτησης ή υπηρεσίας χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της ESP HELLAS. Απαγορεύεται επίσης οποιαδήποτε τροποποίηση, δημιουργία παράγωγων έργων, αποσυμπίληση ή άλλη προσπάθεια εξαγωγής του πηγαίου κώδικα του λογισμικού μας.

Ρητώς απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας μας σχετικά με οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή διαδικασία, χωρίς την προηγούμενη έγκριση από την Εταιρεία.

Επιφυλασσόμεθα δε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας το οποίο δεν περιλαμβάνεται και δεν μας παραχωρείτε ρητώς με τους παρόντες σχετικά με τα πνευματικά μας δικαιώματα που απορρέουν από την Ιστοσελίδα ή σχετίζονται με αυτήν. 

 • Σύνδεσμοι και Διευθύνσεις άλλων διαδικτυακών τόπων

Σύνδεσμοι και διευθύνσεις άλλων διαδικτυακών τόπων προσφέρονται αποκλειστικά για την προσωπική σας εξυπηρέτηση και διευκόλυνση. Όταν χρησιμοποιείτε αυτούς τους συνδέσμους, θα μεταφέρεστε σε άλλο διαδικτυακό τόπο (ιστοσελίδα), εκτός της δικής μας Ιστοσελίδας. Ρητώς δηλώνεται με τους παρόντες ότι δεν έχουν ελεγχθεί από εμάς όλοι οι σύνδεσμοι ή και διευθύνσεις που παρέχονται από τρίτους και η ESP HELLAS δεν φέρει καμία τέτοια υποχρέωση και καμία άμεση ή έμμεση ευθύνη σχετικά με αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους και το περιεχόμενό τους. Προς το σκοπό αυτό, δεν προτείνουμε ή δεν κάνουμε οποιαδήποτε παρουσίαση αυτών, ή του περιεχομένου τους ή των αποτελεσμάτων που μπορούν να επιτευχθούν με την χρήση τους. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επισκεφθείτε κάποιον από αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα μας, τούτο πράττεται με δική σας αποκλειστική και προσωπική ευθύνη και η ESP HELLAS δεν φέρει καμία σχετική άμεση ή έμμεση ευθύνη.

Ρητώς δηλώνεται με τους παρόντες ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε δημιουργία συνδέσμου προς την Ιστοσελίδα μας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση μας.

 • Περιορισμός Ευθύνης

Η ESP HELLAS θα καταβάλλει εύλογες προσπάθειες (α) για να διασφαλίσει ότι οι λειτουργίες της Ιστοσελίδας είναι διαθέσιμες στους χρήστες χωρίς αδικαιολόγητη διακοπή, παύση ή καθυστέρηση και (β) για να ελαχιστοποιήσει οποιαδήποτε διακοπή, παύση ή καθυστέρηση των λειτουργιών, ωστόσο δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η χρήση της Ιστοσελίδας θα είναι αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα. Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μπορεί να ανασταλεί προσωρινά και χωρίς ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης του συστήματος ή συντήρησης ή για λόγους πέρα από τον έλεγχό μας. Η ESP HELLAS αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων των χρηστών ή/και οποιουδήποτε περιεχομένου της Ιστοσελίδας.

Η ESP HELLAS δεν ευθύνεται, για οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία των χρηστών – επισκεπτών της Ιστοσελίδας μας, η οποία οφείλεται σε παράνομες πράξεις τρίτων (π.χ. υποκλοπές ή αποκρυπτογράφηση κωδικών και δεδομένων), στη διάδοση υιών (viruses) κατά τη διάρκεια χρήσης της Ιστοσελίδας ή αναπαραγωγής (download) στοιχείων του περιεχομένου της ή σε προβλήματα, που ενδέχεται να παρουσιασθούν κατά τη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών (π.χ. απώλεια δεδομένων κλπ).

Η ESP HELLAS λαμβάνει κάθε προσήκον μέτρο έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην Ιστοσελίδα να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα, αλλά δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω στοιχείων και πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών ή τρίτων για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο ή ανακριβή χαρακτήρα τους. Επιπλέον, η ESP HELLAS ενδέχεται να τροποποιήσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση το περιεχόμενο και τις πληροφορίες που περιέχονται στην Ιστοσελίδα, σχετικά με τα προϊόντα. Το περιεχόμενο της Ιστοσελίδας ενδέχεται να μην είναι πλήρως ενημερωμένο ή επίκαιρο και η ESP HELLAS δεν φέρει καμία υποχρέωση ή/και ευθύνη για αυτό.

Οι υπηρεσίες, οι πληροφορίες και το υλικό παρέχονται από την ESP HELLAS «ως έχουν» και η ESP HELLAS αποποιείται ρητά κάθε εγγύηση, ρητή ή παρεπόμενη, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, όσον αφορά οποιαδήποτε υπηρεσία ή υλικό. Η ESP HELLAS σε καμία περίπτωση δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, παρεμπίπτουσα, θετική ή αποθετική ζημία όσον αφορά τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και το Υλικό.

Ως χρήστης/επισκέπτης έχετε την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας και η σχετική πρόσβαση μπορεί να απαιτεί την καταβολή τελών σε τρίτους φορείς (π.χ. παροχές υπηρεσιών, internet, χρέωση χρόνου παραμονής στο internet κλπ). Ως επισκέπτης / χρήσης έχετε την αποκλειστική ευθύνη πληρωμής των σχετικών τελών. 

 • Γενικά

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος ή προϋπόθεση από τους παραπάνω κριθεί παράνομος, άκυρος ή μη εκτελεστός, θα διαγράφεται, θα θεωρείται ως ουδέποτε εγγεγραμμένος και σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάζει την ισχύ, τη δεσμευτικότητα και την εκτελεστότητα των λοιπών όρων και προϋποθέσεων.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης καθώς και η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά που σχετίζεται με τη χρήση ή/και το περιεχόμενο της παρούσας ιστοσελίδας θα επιλύεται αποκλειστικά από τα Δικαστήρια της Αθήνας.